• Plakati - EU Ecolabel, FSC®
Item 1 of 3

Kupite 2 plakati, plačajte 1*
*(Ponujamo najcenejše). Ponudba velja do 21/7.  

Botanični

Botanični plakati so ena naših najbolj priljubljenih kategorij.
Ali imate radi rastline, vendar imate težave pri njihovem uspevanju? Okrasite svoje stene z botaničnimi plakati!
Tukaj boste našli slike s posušenimi rastlinami, plakate z zelenimi listi in plakate s palmami.

BOTANIČNI PLAKATI Z ROŽAMI, KAKTUSI IN DRUGIMI RASTLINAMI

V naši ponudbi botaničnih motivov boste našli bogat izbor slik in plakatov, ki bodo vaše stene spremenili v naravno oazo.

Možnosti botanične umetnosti so resnično neomejene in vam dajejo ustvarjalno svobodo pri ustvarjanju edinstvenih izrazov v vašem domu. Ustvarite lahko romantično slikovno steno z mešanico slik, okrašenih z vrtnicami, potonikami in drugimi čudovitimi rožami, kar bo vaši sobi dalo sanjsko in očarljivo vzdušje. Za tiste, ki imate raje bolj minimalistično skandinavsko notranjost, so elegantne črno-bele ilustracije rastlin popolne, saj dekorju vašega doma dajejo brezčasen in eleganten pridih.

Plakati s posušenimi rastlinami in zelenimi listi so med našimi najbolj priljubljenimi in iskanimi možnostmi in vključujejo vse od upodobitev posušenih rastlin in zelenih listov do živahnih rož in vznemirljivih kaktusov.
Zaradi njihovega brezčasnega šarma in vsestranskosti so odlična izbira za vse vrste notranje opreme.
Plakati s posušenimi rastlinami s svojimi barvami v rjavih in bež odtenkih dajejo občutek naravne in skromne elegance, ki na fantastičen način dopolnjuje skandinavski stil notranjosti.
Njihovi ljubki toni se gladko zlijejo z drugimi notranjimi elementi in ustvarijo harmonično vzdušje v prostoru.
Po drugi strani pa plakati z zelenimi listi dajejo prostoru svež in živahen občutek ter odlično dopolnjujejo naravne zelene barve živih rastlin.
Ti plakati se ne le odlično prilegajo sami na steno, ampak jih je mogoče kombinirati in ustvariti raznoliko slikovno steno z drugimi motivi.

Okrasite svoje sobe s čudovitimi zelenimi listi, čudovitimi rastlinami in rožami, da ustvarite vzdušje harmonije in dobrega počutja v vašem domu.
Botanični plakati so kot nalašč za dopolnitev dekorja z živimi lončnicami in cvetjem ter ustvarijo občutek, da ste obkroženi z lepoto narave.
Z našimi botaničnimi zapisi ne potrebujete zelenih prstov, da ustvarite lastno notranjo džunglo ali ustvarite čudovit vrt.

Za tiste, ki želite slediti najnovejšim trendom, so poslikave kaktusov, posterji z listi pošasti ali poslikave iz palmovih listov odlična izbira, saj s svojimi živahnimi in edinstvenimi oblikami dajejo prostoru moderen in trendovski pridih.
Za kuhinjo lahko uporabite botanične predmete na temo začimb in zelenjave, da navdihnete kulinarične dogodivščine in ustvarite vabljivo vzdušje, kjer kuhanje postane užitek.

Če imate raje podeželski in sproščen slog, so botanični vintage plakati kot nalašč za ustvarjanje očarljivega videza v poletni koči ali podeželskem domu.
Za ustvarjanje zanimivih kontrastov lahko foto plakate z zelenimi rastlinami kombinirate z živimi rastlinami, kar daje prostoru dinamičen in živahen občutek.

Številne rože in rastline, prikazane na naših plakatih, so znane po svoji prisotnosti v švedski naravi, druge pa so lahko bolj redke ali eksotične. Ne glede na to, ali prepoznate imena rož ali ne, bodo naši plakati zagotovo ustvarili čudovit občutek narave in dobrega počutja v vašem domu.

Ne glede na to, ali imate raje klasične vrtnice, elegantne lilije, očarljive potonike ali katero koli drugo sorto cvetja, imamo nekaj, kar bo pritegnilo vaš okus in ustrezalo vašemu dekorju. Naši cvetlični motivi so skrbno izbrani in oblikovani tako, da vam dajejo občutek veselja in lepote vsak dan, ne glede na letni čas. Z našimi plakati lahko pustite, da vaše najljubše rože cvetijo in širijo svojo lepoto v vašem domu vse leto.

Pri Hambedu boste na spletu našli cenovno ugodno izbiro botaničnih slik, ki ustrezajo vsem vrstam domov in notranjim slogom.


  

    Item 1 of 0
    Plakati - EU Ecolabel, FSC® Produced in Sweden
    Brezplačna dostava Za vsa naročila nad 39 €
    Unikatni umetniki Z vsega sveta
    100% Varno plačilo Varno plačilo s Klarno