• Plakati - EU Ecolabel, FSC®
Item 1 of 3

Kupite 2 plakati, plačajte 1*
*(Ponujamo najcenejše). Ponudba velja do 16/6. 

Fotografije

Pri Hambedu ponujamo elegantne barvne in črno-bele plakate. V središče postavljamo fotografsko spretnost in foto umetnost smatramo za brezčasno klasiko notranje opreme.
Ena sama fotografija lahko pove celotno zgodbo. Ne glede na to, ali gre za naravni prizor, portret, mestno pokrajino ali živalski motiv, edinstvena sposobnost fotografa, da ujame trenutek, ga spremeni v umetnost.
Nobena slikovna stena ni popolna brez pridiha naše fotografske umetnosti.

Odkrijte neverjetno fotografsko umetnost v Hambedu.


Fotografska umetnost, znana tudi kot fotografska umetnost, je priljubljena kategorija plakatov, ki ponujajo edinstvene slike, ki dajejo poseben občutek.
Črno-bele fotografije so brezčasen trend v notranjem oblikovanju in ustrezajo večini okolij.
Fotografija kot oblika umetnosti je v zadnjem času izjemno narasla in zajema široko paleto tem, od slik narave do portretov in arhitekturnih fotografij.
Raziščite naše foto slike in motive v različnih slogih! Ponujamo barvne in črno-bele slike, vključno s fotografijami narave in mestnih pokrajin.

Kaj je foto umetnost?
Foto umetnost je oblika umetnosti, ki uporablja fotografske podobe za ustvarjanje vizualno spodbudnih in pomembnih del. Umetniki v umetnosti fotografije eksperimentirajo z različnimi metodami in tehnikami, kar lahko povzroči vse, od dokumentarnih slik do abstraktnih del. V zadnjih desetletjih je umetnost fotografije vse bolj prepoznavna in je postala pogostejša na razstavah in v knjigah. Je široka in večplastna oblika umetnosti, ki umetnikom omogoča raziskovanje različnih tem in idej.

Opremljeno s fotografsko umetnostjo
Fotografska umetnost v preteklosti ni veljala tako kot danes za umetniško sceno. Takrat so bila vrhunska umetnost večinoma vrhunske oljne slike ali razpršeni akvareli. Dandanes pa je umetniška scena pozdravila alternativne oblike in foto umetnost je ena izmed teh, ki se je močno razširila – tako v galerijah kot v domovih. Ena od velikih prednosti foto umetnosti je ugodna cena za delo. Okrasitev vašega doma s čudovito umetnostjo ni nujno draga.
Vse foto umetnine v naši trgovini skrbno izbiramo. Naši spretni fotografi in ilustratorji ohranjajo minimalistično oblikovanje, motivi pa so inovativni in rahlo provokativni.

Uokvirite svojo umetniško fotografijo
Naši plakati s fotografsko umetnostjo so na voljo v različnih velikostih. Kombinirajte z enim od naših elegantnih lesenih okvirjev za plakate, ki so na voljo v črni, beli ali hrastovi barvi.

Raziščite našo ponudbo še danes in naj vas navdihnejo naši fotografski plakati in slike!

    Item 1 of 0
    Plakati - EU Ecolabel, FSC® Produced in Sweden
    Brezplačna dostava Za vsa naročila nad 39 €
    Unikatni umetniki Z vsega sveta
    100% Varno plačilo Varno plačilo s Klarno