• Plakati - EU Ecolabel, FSC®
Item 1 of 3

Kupite 2 plakati, plačajte 1*
*(Ponujamo najcenejše). Ponudba velja do 16/6. 

Holiday Collection

V naši praznični zbirki je širok izbor plakatov za vse letne čase.
Raziščite našo ponudbo sezonskih fotografij, ilustracij in plakatov z besedilom, ki ustrezajo vsakemu prostoru.
Naši plakati prinašajo lepoto letnih časov v vaš dom in ustvarjajo prijetno vzdušje.

Tukaj boste našli naše praznične in sezonske artikle

V naši kategoriji prazničnih plakatov smo zbrali široko paleto plakatov, ki so popolni za ustvarjanje pravega vzdušja za vsak letni čas in praznik.
Resnično si prizadevamo, da bi vam kar najbolj olajšali posodabljanje dekoracije vašega doma glede na letne čase.

Zavedamo se, kako pomembno je ustvariti vzdušje, ki ustreza vsakemu letnemu času, in praznovati velike praznike s prijatelji in družino.
Z našo široko ponudbo stenskih poslikav in prazničnih plakatov lahko preprosto ustvarite želeno razpoloženje za vsako priložnost.

Z našimi sezonskimi prazničnimi poslikavami lahko na preprost in učinkovit način resnično prilagodite svoj dom glede na letne čase.
Ne glede na to, ali je pomlad, poletje, jesen ali zima, lahko najdete ustrezne motive, ki vam bodo pomagali ustvariti želeno vzdušje v vašem domu.
Od cvetličnih motivov in sončnih plaž do barvitega listja in zasnežene pokrajine imamo nekaj za vsak okus in želje.

Naša želja je, da vam pomagamo ustvariti spomine in izkušnje, ki jih boste vi in vaša družina cenili in se jih spominjali še dolgo.
Z enostavno prenovo vašega doma z našimi plakati lahko uživate v edinstveni lepoti vsakega letnega časa in praznujete velike praznike z veseljem in družbo.

Spomladi lahko izbirate med svežimi cvetličnimi motivi, ki dajejo vašemu domu občutek prenove in živahnosti. Za poletje ponujamo slike sončne plaže, ki spominjajo na sproščujoče dni ob morju ali ob bazenu. Jeseni lahko okrasite s prijetno krajinsko umetnostjo, ki ujame toplo in barvito vzdušje spreminjajočega se listja. Pozimi lahko ustvarite čarobno vzdušje z zasneženimi pokrajinami in čudovitimi zimskimi motivi.

Raziščite našo ponudbo zdaj in naj vas navdihnejo številne možnosti za ustvarjanje vzdušja, ki se ujema s sezono vse leto!

    Item 1 of 0
    Plakati - EU Ecolabel, FSC® Produced in Sweden
    Brezplačna dostava Za vsa naročila nad 39 €
    Unikatni umetniki Z vsega sveta
    100% Varno plačilo Varno plačilo s Klarno