• Plakati - EU Ecolabel, FSC®
Item 1 of 3

Kupite 2 plakati, plačajte 1*
*(Ponujamo najcenejše). Ponudba velja do 16/6. 

Gozdovi

Odkrijte našo široko zbirko gozdnih plakatov in izbirajte med motivi v različnih stilih in barvnih paletah ter poiščite svojega najljubšega.
Z gozdnimi plakati na stenah ustvarite vzdušje miru in varnosti v vašem domu.
Naše gozdne poslikave je enostavno kombinirati med seboj in ustvariti enotno poslikano steno z zemeljskimi odtenki.

Plakati z gozdnimi motivi - Gozdne slike

Gozdne slike in plakati z gozdnimi motivi so prave mojstrovine lepote narave in navdušujejo s svojo raznoliko obliko.
Pri nas v Hambedu boste našli veliko izbire s plakati različnih velikosti, barv in slogov, ki imajo skupni imenovalec: čudovit gozd in njegov edinstven čar.
Izbira najljubšega plakata je lahko izziv, a v tej kategoriji vam zagotavljamo, da boste našli svojega novega dragega!

Številne naše gozdne slike zajemajo ikonične lokacije po vsem svetu in lahko prikličejo spomine in sanje o posebnih krajih, ki ste jih obiskali.
Od skrivnostnih gozdov Severne Amerike do bujnih deževnih gozdov Južne Amerike, vsak gozdni motiv pripoveduje svojo edinstveno zgodbo in vas vabi na potovanje skozi čas in naravo.
Če želite svojemu domu dodati osebni slog, lahko obesite gozdno tablo, ki vas bo vsak dan spominjala na vaše dogodivščine, ali pa izberite dizajn, ki vam bo preprosto vzel srce.

Pri Hambedu imamo široko zbirko in nekaj je za vse okuse in sloge.
Izbirate lahko med realističnimi gozdnimi slikami, ki vas popeljejo na sprehod skozi goste listnate gozdove, ali med bolj abstraktnimi interpretacijami, ki ujamejo globok občutek tišine in miru gozda.
Naši gozdni plakati ponujajo različne barve in odtenke, od temno zelenih tonov poletnih gozdov do toplih zlatih in rdečih barv jesenskega listja, kar olajša iskanje nekaj, kar bo ustrezalo vašemu osebnemu slogu in dekorju.

Ustvarite impresivno slikovno steno s pomočjo naših gozdnih slik, ki jih je mogoče kombinirati na različne načine, da vašemu domu dajo edinstven značaj.
Naj vaša ustvarjalnost teče in ustvarite vzdušje, polno življenja in narave.
Za lep zaključek vaše notranjosti lahko oblikujete okvirje v različnih barvah in materialih, ki dopolnjujejo naravno lepoto gozda.

Vključevanje narave v vaš dom ni le trendovsko, ampak tudi brezčasno.
S pomirjujočimi gozdnimi slikami lahko ustvarite mirno vzdušje, ki v vašo dnevno sobo, spalnico ali predsobo vnese občutek miru in harmonije.

Dovolite si, da uživate v življenju doma z našimi čudovitimi gozdnimi slikami in pustite, da vas čarobnost narave obdaja vsak dan.

    Item 1 of 0
    Plakati - EU Ecolabel, FSC® Produced in Sweden
    Brezplačna dostava Za vsa naročila nad 39 €
    Unikatni umetniki Z vsega sveta
    100% Varno plačilo Varno plačilo s Klarno