• Plakati - EU Ecolabel, FSC®
Item 1 of 3

Kupite 3 plakati, plačajte 2*
*(Ponujamo najcenejše). Ponudba velja do 4/8.   

Umetnostne grafike

Pri Hambedu ponujamo široko paleto edinstvenih umetniških stilov z abstraktnimi vzorci in oblikami, ki bodo vaš dom spremenili v umetniško oazo.
Raziščite našo ponudbo in ustvarite svojo osebno steno s slikami tako, da kombinirate različne umetnine, ki popolnoma ustrezajo vašemu slogu in osebnosti.

Plakati in slike z umetnostjo

V naši zbirki "Art Styles" boste našli vse od modernih slik do klasičnih fotografij, z več različnimi slogi, ki so popolni za prostor, ki ga želite stilizirati.
Tukaj boste našli vse od grafičnih ilustracij do slik z retro pridihom – odkrijte umetnine teh ustvarjalcev in poiščite motive za vaš interier.
S plakati podjetja Hambedo lahko preprosto ustvarite trendovsko notranjost, ki izstopa in daje ton vzdušju v prostoru.

Unikatna umetnina za vsak prostor
Umetniška dela v našem izboru prenašajo različne zgodbe umetnikov, ki ustvarjajo edinstveno in navdihujoče okolje v vsakem prostoru. Da bi vam olajšali izbiro, smo med drugim izdelali že pripravljene kolekcije za različne prostore, kot so kuhinje in otroške sobe. Tam boste našli tudi že pripravljene slikovne stene za na primer dnevne sobe in spalnice. Pustite se navdihniti različnim stenskim slikam ali kupite domov že pripravljeno kombinacijo slik.

Kaj je umetnost?
Umetnost je oblika ustvarjalnega izražanja, ustvarjena z določeno spretnostjo. Lahko je vizualno, slušno ali performativno in ima lahko veliko različnih oblik, vključno s slikarstvom, kiparstvom, glasbo, plesom, literaturo in še več. Umetnost je pogosto ustvarjena z namenom, da pri gledalcu vzbudi čustveni ali intelektualni odziv, uporablja pa se lahko za posredovanje različnih sporočil in idej. Navsezadnje je definicija umetnosti subjektivna in se lahko razlikuje glede na kulturne in individualne perspektive.

Podarite sliko - popolno darilo
Podariti sliko je darilo, ki ga cenijo vsi, ki imajo radi umetnost in notranjo opremo. Z našimi trendovskimi in edinstvenimi motivi lahko nekomu izkažete hvaležnost, pa naj bo to družinski član, partner, prijatelj ali sodelavec. Še toliko bolj cenjeno, če se je oseba, ki jo poznate, pred kratkim preselila v nov dom ali prenovila na primer otroško sobo. Podarite darilo, ki ne bo le polepšalo prejemnikovega doma, temveč pustilo tudi trajen vtis. Za popolno sliko lahko dodate čudovit okvir. Če niste prepričani, kaj bi oseba cenila, nudimo tudi darilne kartice.

Raziščite celotno paleto plakatov in poiščite svoje naslednje priljubljene!

    Item 1 of 0
    Plakati - EU Ecolabel, FSC® Produced in Sweden
    Brezplačna dostava Za vsa naročila nad 39 €
    Unikatni umetniki Z vsega sveta
    100% Varno plačilo Varno plačilo s Klarno