• Plakati - EU Ecolabel, FSC®
Item 1 of 3

Kupite 3 plakati, plačajte 2*
*(Ponujamo najcenejše). Ponudba velja do 26/5.

Zemljevidi in mesta

Ne glede na to, ali gre za vaš domači kraj ali vašo najljubšo potovalno destinacijo, so zemljevidi postali izjemno priljubljeni kot stenska dekoracija.
V naši kategoriji Zemljevidi in mesta boste našli široko paleto predmetov, ki ustrezajo tako vašemu stilu kot okusu.

Umetnine z zemljevidi sveta in mesti

Dobrodošli v naši neverjetni zbirki plakatov in tabel, ki slavijo zemljevide sveta, zemljevide in zgodovinske znamenitosti - nepogrešljiv okras za vsako steno.
Zakaj ne bi svojega bivalnega prostora polepšali s predstavitvijo svojega najljubšega mesta ali sanjske destinacije?
Pri nas ponujamo paleto umetniških del z zemljevidi, ki pokrivajo vse države sveta.
Za najmlajše imamo tudi prikupne zemljevide sveta za otroško sobo, bogate z barvami in risanimi živalmi.
Naši elegantni plakati z zemljevidi so popolno dopolnilo k vašemu dekorju in jih je mogoče preprosto kombinirati z drugimi umetninami, kot so table z besedilom ali table z zlatim tiskom.
Umetniško delo z mesti in arhitekturo

Dajte svojemu najljubšemu kraju na zemlji hvaležnost, ki si jo zasluži, tako da svoje stene okrasite s sliko, ki prikazuje njegovo edinstvenost!
Naj vaše stene krasi fotografija iz utripajočega mestnega življenja ali njegove slikovite lepote in se prepustite živahnemu urbanemu utripu New Yorka, romantičnemu vzdušju Pariza ali trendovskemu Berlinu.
Naša zbirka plakatov zemljevidov obsega ves svet, od majhnih mest v Skandinaviji do velikih metropol. Za tiste, ki ste navdušeni nad arhitekturo različnih mest, ponujamo bogato paleto fotografij, ki prikazujejo vse od zgradb in ulic do atmosferskih okolij po vsem svetu.
Za tiste, ki imate raje bolj minimalističen notranji slog, imamo tudi elegantne besedilne plakate, ki prikazujejo mesta in kraje.

Ne pozabite kupiti okvirja. Izboljšajo in poudarijo najboljšo stran plakata, mu dajo čeden in profesionalen videz, hkrati pa zaščitijo tablo. Ne glede na to, ali gre za minimalističen črn okvir ali moderen lesen okvir, lahko s pravim okvirjem vaš plakat postane prava paša za oči in poveča njegov vizualni učinek.
Z okvirjem lahko svoj plakat tudi zaščitite pred prahom, vlago in drugimi poškodbami ter mu tako podaljšate življenjsko dobo in ohranite njegovo lepoto še dolgo časa.

    Item 1 of 0
    Plakati - EU Ecolabel, FSC® Produced in Sweden
    Brezplačna dostava Za vsa naročila nad 39 €
    Unikatni umetniki Z vsega sveta
    100% Varno plačilo Varno plačilo s Klarno