Vrhunska kvaliteta
Brezplačna dostava nad 39€
Hitra dostava

Vrnitev

Kako vrnem izdelek in koliko stane?

Če želite vrniti izdelek, se obrnite na nas in prejeli boste e-pošto z dodatnimi navodili. Če vračate artikel med običajnim obdobjem vračila, ste odgovorni za stroške dostave. Če je izdelek poškodovan ali kakšna druga napaka, bomo mi pokrili stroške dostave. Za vračilo se plača 15.95 €, ki se odštejejo od vašega povračila.

Ali lahko zamenjam izdelek?

Na žalost ne moremo zagotoviti izmenjave po izpolnjenih naročilih. Vendar lahko predmet vrnete med običajnim obdobjem vračanja in nato zamenjajte svoje naročilo za želeni artikel.

Kako lahko vložim pritožbo v zvezi z napačnim ali pokvarjenim izdelkom?

Če imate težave z izdelkom, se za več informacij obrnite na nas in naredili bomo vse, da vam pomagamo razrešiti. Ne pozabite vedno vnesite svojo številko naročila, številko artiklain ime uporabnika ob naročilu v primeru reklamacije. Izdelek lahko tudi slikate, saj nam bo pogosto pomagal pri reševanju težave.

Kako se obravnava vračilo denarja?

Vsa vračila se izvedejo prek našega ponudnika plačil, Klarna. Če ste plačali neposredno, na primer s kreditno kartico, bo ponavadi denar povrnjen prek istega plačilnega sredstva.

Ali imam pravico do odstopa? Kakšno je obdobje vračanja?

Kot stranka ste po zakonu upravičeni do odstopa od nakupa za 14 dni. Poleg tega Hambedo AB ponuja odprto obdobje nakupa za 30 dni. V tem obdobju imate pravico in priložnost pregledati izdelek, preden ga vrnete. Za dodatne informacije si prosim oglejte naše pogoje nakupa.

KAKO VAM LAHKO POMAGAMO?

Ne najdete svojega vprašanja? Pišite nam in pomagali vam bomo!

KONTAKTIRAJ NAS
Vrhunska kvaliteta na papir in okvirje
Brezplačna dostava Za vsa naročila nad 39 €
Unikatni umetniki Z vsega sveta
100% Varno plačilo Varno plačilo s Klarno