• Vrhunska kvaliteta
Item 1 of 3
Vrhunska kvaliteta
Brezplačna dostava nad 39€
Hitra dostava (3-5 dagar)

Kupite 4 plakati, plačajte 2*
*(Ponujamo najcenejše). Ponudba velja do 5/5.

Tropska

Ustvarite svojo tropsko oazo z našimi plakati na temo levov, palm in džungle za svojo slikovno steno!
Raziščite našo zbirko še danes in spremenite svojo sobo v eksotično zatočišče.

Stopite v naš tropski svet in raziščite neskončno lepoto naših plakatov.


Stopite v naš tropski svet in se pustite zapeljati neskončni lepoti, ki jo ponujajo naši plakati.

Naša kategorija tropskih plakatov je kot prehod v očarljiv svet barv in življenja. Z vsako sliko v naši zbirki vas popeljemo na potovanje skozi zeleno listje džungle, kjer vsak palmov žarek sega proti nebu in kjer eksotične rože cvetijo v različnih barvah in oblikah. Naše grafične zasnove in fotografski motivi ujamejo trenutke spokojnosti in miru, ki jih lahko ponudijo le tropiki, vsak plakat s tropsko tematiko pa je praznovanje razkošne lepote in raznolikosti narave.

Pustite se zapeljati bujni vegetaciji in bogati raznolikosti življenja, ki uspevata v toplem tropskem podnebju. Raziščite globine tropskega morja z našimi tropskimi plakati podvodne pokrajine, kjer pisani koralni grebeni in očarljive ribe plešejo v čisti vodi. Čudite se veličastni lepoti tropskih ptic in živali, katerih veličastno perje in živahne barve vas spominjajo na svet pustolovščin in odkritij, svet, kjer neverjetne stvaritve narave živijo v harmoniji ena z drugo.

Naši tropski plakati niso samo umetniška dela; so okna v svet lepote in fascinacije. Če se obkrožite s temi slikami, ustvarite vzdušje tropskega veselja in navdiha v svojem domu, kjer vsak dan postane opomin na čarobnost, ki jo ponujajo tropi. Pustite se torej očarati nad tropsko lepoto in ustvarite svojo lastno tropsko oazo z našimi čudovitimi plakati. Potopite se v našo zbirko in pustite, da vaše stene pripovedujejo zgodbe o avanturah, lepoti in ljubezni do tropov, ki se nikoli ne ohladi. Z vsakim plakatom naredite korak bližje rajskemu tropskemu otoku, o katerem ste vedno sanjali, kjer je vsak dan poln sonca, veselja in navdiha.

Kaj simbolizira tropski svet:
Za podnebno območje, ki je najbližje ekvatorju, kjer prevladuje tropsko podnebje, so značilni bogati deževni gozdovi in visoka količina padavin. Temperatura je visoka vse leto, povprečna temperatura vsak mesec znaša vsaj 18 °C. To območje je znano po svoji biotski raznovrstnosti in živahnem ekosistemu.

Subtropska območja, severno in južno od ekvatorja, imajo običajno nekoliko nižje temperature kot tropska območja in lahko doživijo bolj spremenljive vremenske razmere. Čeprav so lahko še vedno relativno topla in imajo nekaj padavin, niso tako dosledno vlažna ali topla kot tropska območja. Kljub temu je na teh območjih še vedno bogata biotska raznovrstnost in različni ekosistemi.

    Item 1 of 0
    Vrhunska kvaliteta na papir in okvirje
    Brezplačna dostava Za vsa naročila nad 39 €
    Unikatni umetniki Z vsega sveta
    100% Varno plačilo Varno plačilo s Klarno